2020-10-15 08:59:56• hírek • Szatmár.ro

Folytatódnak a rendőrségi ellenőrzések

Folyamatos ellenőrző akciókat hajtanak végre a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársai, ezúttal 64 kereskedelmi egységet látogattak meg, illetve 50 tömegszállítási eszközön folytattak ellenőrzéseket. Az akciók során 640 személyt igazoltattak, 84 esetben pedig bírságokat róttak ki.

Első sorban a járványügyi szabályozások betartását figyeli a rendőrség, főként az orrot és szájat eltakaró maszk viselését és a társadalmi távolságtartásra vonatkozó szabályok betartását ellenőrzik a múlt hétvégén megkezdett akcióik alkalmával Ezek során a bevásárlóközpontokat és a tömegszállítással foglalkozó járműveket vizsgálják.

A hatóság közleményéből kiderül, hogy kedden 64 kereskedelmi egységet kerestek fel, illetve 50 autóbuszon is folytattak ellenőrzéseket. Összesen 640 személyt igazoltattak, sok esetben pedig különböző kihágásokkal is találkoztak, így 84 személyt bírsággal sújtottak.

A rendőrség munkatársai kérik a lakosságot, tartsák be a járványügyi előírásokat, úgy a saját, mint a környezetükben élők érdekében, ugyanis csak az óvintézkedések teljes körű betartása mellett lehet véget vetni a járvány terjedésének.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: